S A L O D E B E L L E S A A N G E L A

C/ Anselm Clavé, 209, Lliçà d’Amunt, Barcelona +34 666562758 salodebellesaangela@gmail.com

Promocions

Promocions

agost 24, 2021 admin Comments Off

Dóna-li a la teva bellesa la cura que es mereix amb la nostra emocionant promoció a Saló De Bellesa Àngela. ! Et convidem a descobrir un món de transformació i rejoveniment mentre et consenteixes amb els nostres serveis de primera classe. Des de talls de cabell avantguardistes fins a tractaments facials revitalitzants i manicures elegants, la nostra promoció especial està dissenyada per realçar el teu estil únic i ressaltar la teva confiança interior. El nostre equip d’experts estilistes està llest per oferir una experiència excepcional, utilitzant productes de la més alta qualitat per aconseguir resultats enlluernadors. No perdis loportunitat dexperimentar la màgia de la bellesa a preus especials. Agenda la teva cita ara i deixa’ns cuidar de tu a Saló De Bellesa Àngela!

Sorteig de Transformació Total al Saló De Bellesa Àngela

Preparat per a una experiència de bellesa i relaxació incomparable? Participa en el nostre emocionant sorteig “Transformació Total” i podràs guanyar un paquet de somni que inclou un tall de cabell i un tractament de spa revitalitzant al Saló De Bellesa Àngela. Segueix aquests senzills passos per tenir l’oportunitat de guanyar!

Passos per Participar:

  1. Segueix les Nostres Xarxes Socials: Segueix la nostra pàgina oficial a Facebook i Instagram [@SalonDeBellesaAngela] per estar al dia de les últimes notícies, consells de bellesa i molt més.
  2. Comparteix aquesta Publicació: Comparteix aquesta publicació a les teves històries d’Instagram o al teu mur de Facebook, etiquetant-nos [@SalonDeBellesaAngela] i fent servir l’etiqueta #TransformacióTotalAngela.
  3. Etiqueta els teus Amics: Menciona a tres amics als comentaris d’aquesta publicació a les nostres xarxes socials. Cada amic etiquetat et proporciona una entrada addicional al sorteig!
  4. Subscriu-te al Nostre Butlletí: Registra’t al nostre butlletí mensual a través de l’enllaç proporcionat a la biografia de les nostres xarxes socials o al nostre lloc web. Mantingues’t informat/da sobre futures promocions i consells de bellesa exclusius.

Un cop hagis completat aquests passos, estaràs participant en el sorteig per guanyar l’incredible paquet de tall de cabell i spa al Saló De Bellesa Àngela. El guanyador serà seleccionat a l’atzar entre tots els participants elegibles i es donarà a conèixer a les nostres xarxes socials el [Data de l’Anunci]!

No deixis passar aquesta oportunitat de gaudir d’un dia de transformació i cura al Saló De Bellesa Àngela. Participa ara i prepara’t per viure una experiència única de bellesa i relaxació!

Nota: Aquest sorteig és vàlid per a residents de [Ubicació] majors de 18 anys. El premi no és transferible i no es pot canviar per efectiu.

Et desitgem molt èxit amb aquest sorteig i esperem que sigui un gran èxit per al Saló De Bellesa Àngela!